Om Oldfruen bed and breakfast de luxe… | Oldfruen bed and breakfast de luxe

Om Oldfruen bed and breakfast de luxe…

Oldfruen ligger i Danmarks sydligste og største turistområde Marielyst.
Vi har mere end 14 km dejlig børnevenlig, østvendt hvid sandstrand.
Oldfruen er et helt nyopført byggeri med hotel/bed and breakfast de luxe…

 
Det er Dan og Tinna Kobbernagel, der står bag denne nye form for overnatningssted. Vi har gjort os megen umage med ikke at gå på kompromis i forbindelse med opførelsen af Oldfruen. Derfor er Oldfruen opført i det sidste nye inden for byggematerialer, med meget høj brandsikkerhed og med et meget sundt indeklima, samtidig med at lydgennemtrængningen i værelserne/ferielejlighederne er halveret.
 
Navnet ”Oldfruen” kommer af, at Tinna Kobbernagel har arbejdet som oldfrue i 15 år i Danmark og Caribien, hvor hun har klaret alt lige fra rengøring, børnepasning, servering og til at lave mad til de kongelige.

Det vil være Tinna selv, I vil møde på Oldfruen, da vi ud over kompromisløs kvalitet i byggeriet prioriterer service meget højt og derfor til enhver tid står parat til at yde jer personlig service, så I kan føle jer godt til rette og hygge jer optimalt under jeres ophold hos os.

Byggeriet er opført på en dejlig naturgrund med græs og blomster, for selv om vi ligger midt i byen, synes vi, I skal føle jer helt ude i naturen, når I sidder på terrasserne og griller.
 
Oldfruen v/Dan & Tinna Kobbernagel
Ser meget frem til at se jer på Marielyst som gæst eller høre fra jer, hvis I ønsker yderligere information.

Med udsigt til en fantastisk oplevelse.

RYGEPOLITIK
I henhold til dansk lovgivning er det fra den 15. august 2007 ikke tilladt at ryge på værelserne eller i ferielejlighederne. Men I er velkommen til at ryge på terrasserne, men husk at benytte askebæger.
TAK.