Gourmet- og portvinsaften på Oldfruen
25. oktober 2019
UDSOLGT
Oldfruen inviterer endnu engang til en skøn aften med udsøgt mad og dejlige vine.
Kokken Heine Iversen & Oldfruen fremtryller en lækker menu, alt imens sommelier Peter Bojsen fra vinfirmaet Kjær og Sommerfeldt supplerer menuen med nogle gode druer. I år er helt speciel da vi har parret vores menu med portvine. Så er du portvinsentusiast eller bare glad for god mad, så skynd dig at få tilmeldt dig vore skønne aften her under.
Pris 799,- pr. pers.
Begrænset antal pladser.
MENU
Arrangementet finder sted
Fredag den 25. oktober 2019 kl. 19.00
Kokken, Heine Iversen og Oldfruen fremtryller en 6-retters menu
STARTER:
Snack.
Porto Rèccua, Rosé port og Tonic
FORRET:
Vild consommé med svampe og urter.
Menade, Adorado Solero, Rueda Magnum 1967***
MELLEMRET:
Røget dyrekølle, andeterrine og fasan med sauce cumberland.
Warre´s Otima 10 Year Tawny, Douro, Dobbelt Magnum
HOVEDRET:
Dyremedaljon pyntet med selleri, æbler, kål og kantareller samt kartoffel og sauce.
Warre´s Late Bottled Vintage 2007, Douro
Warre´s Cavadinha Vintage 2004, Douro
OST:
Blåskimmel- og vesterhavsost med æbler, svesker og nødder.
Warre´s Vintage 1985, Douro
Warre´s Otima Colheita 1995, Douro
DESSERT:
Crème Brûlée, valnøddetærte og vaniljeis pyntet med appelsin.
Warre’s, Otima Colheita 2006, Douro
Til sidst vil der være kaffe og te.
Prisen for denne skønne aften er kun 799,-
Tilmelding kan ske på tlf. 54131380 eller på mail: mail@oldfruen.dk.
Indbetaling på reg. nr. 6520 kontonr. 02670878 eller MobilePay på tlf. 20845110.
Vi glæder os til at se Jer
Med venlig hilsen Oldfruen.